Απο την

Το We Are What We Do στον τελικό των UK Blog Awards

Το We are What We Do έφτασε στην τελική φάση των UK Blog Awards ενώ ψηφίστηκε ως ένα από τα 8 καλύτερα travel blogs στη Μ.Βρετανία περνώντας στους 8 finalists των UK Blog Awards!

http://blogawardsuk.co.uk/ukba2017/finalists/individual-entrant/Travel

blog-awards-we-are-what-we-do-finalists

Και συγκινούμαι γιατί ο κόσμος του We Are What We Do δεν είναι ένας συνηθισμένος κόσμος. Είναι ένας σπάνιος, vintage, ρετρό, νοσταλγικός κόσμος …

Το Wawwd είναι ο φυσικός χώρος των ανθρώπων που αγαπούν τα ταξίδια, τα χρώματα, τη διαφορετικότητα, την αλήθεια. Των πραγματικά ταλαντούχων ανθρώπων, των ιδεαλιστών που απλώνουν το χέρι, το χαμόγελο αλλά κυρίως την καρδιά τους. Για όλους αυτούς τους σπάνιους, ιδιαίτερους, μοναδικούς, μη-συνηθισμένους ανθρώπους.

Το We Are What We Do θα μπορούσε να είναι μια ταινία του Luis Buñuel, ένα vintage καφτάνι του Emilio Pucci, ένα τραγούδι από τον Yves Montand, ένα οικογενειακό κειμήλιο, μια λιχουδιά από ένα υπαίθριο παζάρι, ένα παριζιάνικο Dalloyau macaron, μια φωτογραφία του Robert Capa, το φιλί του Humphrey Bogart και της Audrey Hepburn στη Sabrina, ένα απόσπασμa της αλληλογραφίας του Σεφέρη με τη Μάρω, μια περιπλάνηση στη Χώρα της Πάτμου, μια «ξυπόλυτη» βόλτα ατενίζοντας το Αιγαίο, η γεύση στα χείλη από λίγη ντομάτα με τυρί φέτα, λάδι και ζυμωτό ψωμί της γιαγιάς, οι βαλκανικοί ήχοι των χάλκινων από το φεστιβάλ της Γκούτσας.

Το We are What We Do είναι το γάργαρο γέλιο των φίλων, ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο…Θα μπορούσε να είναι ακόμα μια αγκαλιά, ένα φιλί, μια εξομολόγηση… Το Wawwd είναι φιλοξενία. Τα χρώματα, οι γεύσεις, ο ήλιος του Νότου που αγκαλιάζει την Ανατολή, τη Δύση, το Βορρά σε ένα ηλιοκαμμένο φιλί…

we-are-what-we-do-collage

Αν και μόλις 4 μηνών το WaWWd και παρότι τα μεγέθη είναι διαφορετικά στη Μ. Βρετανία το We Are What We Do τα κατάφερε χάρη σε εσάς. Μόλις έλαβα το email χτες το απόγευμα, δεν πίστευα στα μάτια μου, γλίστρησε το κινητό από τα χέρια μου και σάστισα από χαρά…Η μόνη δίγλωσση ελληνική συμμετοχή έφτασε στον τελικό και εγώ σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την ομορφότερη εκκίνηση στη νέα χρονιά.

we-are-what-we-do

Καλή χρονιά σε όλους μας.

Σας φιλώ πολύ,

Ε

 

Ανακάλυψε τον κόσμο του We Are What We Do! 

Ακολούθησέ μας στο Instagram, στο Facebook και στο Twitter!

Related Posts