Απο την

Ψήφισε το «We Are What We Do» στα UK Blog Awards 2018

Το We Are What We Do πέρασε για 2η χρονιά στη 2η φάση των UK Blog Awards στις κατηγορίες travel και lifestyle.
Ένα δίγλωσσο ελληνικό blog.. Άλλωστε «Είμαστε ότι κάνουμε» όπως λέει και το όνομά μας και θα πράξουμε το καλύτερο…

Για να στηρίξεις την πορεία του wawwd στο διαγωνισμό, μπορείς να ψηφίσεις στο παρακάτω λινκ:

https://www.blogawardsuk.co.uk/ukba2018/entries/we-are-what-we-do#votenow

YΓ. Αντιστοιχεί μόνο μία ψήφος ανά λογαριασμό email (αλλιώς η ψήφος ακυρώνεται και μπορείτε από τις επιλογές να ψηφίσετε και τις δύο κατηγορίες travel&lifestyle)
ΥΓ2. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου πάρα μα πάρα πολύ. Ένα επίσης τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ζωής μου, που πιστέψανε και στηρίξανε το wawwd πολύ πριν από μένα…

 

Ο κόσμος του We are What We Do

Ο κόσμος του We Are What We Do δεν είναι ένας συνηθισμένος κόσμος. Είναι ένας σπάνιος, vintage, ρετρό, νοσταλγικός κόσμος. Είναι ο φυσικός χώρος όλων όσων αγαπούν τα ταξίδια, τα χρώματα, τις απλές μυρωδιές. Το WAWWD είναι ερωτευμένο με όλους τους ταλαντούχους ιδεαλιστές που κάνουν σπουδαία πράγματα, κυρίως για τους άλλους και που απλώνουν το χέρι τους και την καρδιά τους στον κόσμο εκεί έξω.

Το WAWWD θα μπορούσε να είναι μια ταινία του Luis Buñuel, ένα vintage καφτάνι του Emilio Pucci, ένα τραγούδι από τον Yves Montand, ένας μικρός οικογενεακός θησαυρός, το φιλί του Humphrey Bogart και της Audrey Hepburn στη Sabrina, ένα βιβλίο του Gabriel Garcia Marques, ένα Parisien Dalloyau macaron, μία φωτογραφία του Robert Capa, ένα ταξίδι στη Χώρα της Πάτμου, ένας ξυπόλυτος περίπατος σε μια ακρογιαλιά του Αιγαίου, ο Ζορμπάς του Καζαντζάκη, η γεύση στο στόμα από φρέσκια τομάτα, ελαιόλαδο, λίγο τυρί και ζυμωτό ψωμί της γιαγιάς, το ηχόχρωμα της ποντιακής λύρας, ο πόνος των ανθρώπων που ξεριζώθηκαν, οι Βαλκανικοί ήχοι από το φεστιβάλ στη Guča, το φως της μονάκριβης Ελλάδας. Το We are What we do είναι το γάργαρο γέλιο των φίλων, σε ένα ατέρμονο ταξίδι σε όλο τον κόσμο.

Θα μπορούσε ακόμα να είναι μία αγκαλιά, μία εξομολόγηση, ένα από τα ατελείωτα βράδια μας. Το WAWWD είναι «φιλοξενία». Είναι ίσως τα χρώματα οι γεύσεις και ο ήλιος του Νότου, που αγκαλιάζουν την Ανατολή, τη Δύση και το Βορρά σε ένα ηλιοκαμμένο φιλί.

Με αγάπη

Ε

Related Posts