Απο την

UK Blog Awards: Το WAWWD στους τελικούς

Το We are What We Do γεννήθηκε στις 8.8.16 και έτσι όταν 4 μήνες μετά έστειλα την αίτηση για τα UK Blog awards δεν περίμενα ποτέ την εξέλιξη αυτή.

Ξεκίνησε όλο κάπως σαν παιχνίδι, σαν ένα απλό παιχνίδι…

Και μετά οι μέρες προχωρούσαν και το WAWWD περνούσε από τη μία φάση στην άλλη ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Και η 21η Απριλίου ήταν η βραδιά του τελικού. Μια μαγική. «Μεθυσμένη» βραδιά.

Μια εξαιρετική διοργάνωση, με τη νέα γενιά των ανθρώπων που επηρεάζουν τις εξελίξεις (influencers) να δίνουν το παρών.

—————–

Τα  UK Blog Awards αναγνωρίζουν έτσι τα καλύτερα «ψηφιακά ταλέντα» της Μεγάλης Βρετανίας, προσφέροντας την δυνατότητα εμπλοκής των blogs σε ένα πολύ σημαντικό δίκτυο επαγγελματιών του χώρου, ενώ δίνουν ταυτόχρονα μια μοναδική ευκαιρία σε ατομικά και συλλογικά blogs όλων των κατηγοριών να γνωριστούν μεταξύ τους.

Δεν θα μπορούσα παρά να επιλέξω Ελληνίδα και μόνο σχεδιάστρια. Το υπέροχο αυτό φόρεμα είναι της υπεταλαντούχας φίλης μου Νάνσυς Μαρκοπούλου- brigitte boutique

Και αλήθεια θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή την τεράστια τιμή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα UK Blog Awards, σε όλους τους κριτές αλλά και σε όλους όσους ψήφισαν για το WAWWD και φυσικά στο στενό πυρήνα των υπέροχων δικών μου ανθρώπων.

Το WAWWD δεν έχει κλείσει ακόμα ένα χρόνο ζωής και είναι είναι απίστευτο πόσο πολλοί άνθρωποι το έχουν αγκαλιάσει.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλους τους bloggers όλων των κατηγοριών, όλους αυτούς τους ταλαντούχους ανθρώπους με τις τόσο δημιουργικές ιδέες και τις ανεξάρτητες φωνές.

Οι 8 finalists των UK Blog Awards στην κατηγορία Travel.

Το γεγονός ότι έφτασα στους τελικούς των UK Blog awards, στα 8 καλύτερα travel blogs της Μεγάλης Βρετανίας έχει μια τεράστια συμβολική σημασία για μένα καθότι το WAWWD είναι ένα δίγλωσσο blog και καθώς η Ευρώπη αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος βιώνει αυτή την πρωτοφανή κρίση, είναι πράγματι πολύ ελπιδοφόρο να βλέπει κανείς να επιβραβεύεται με τέτοιο τρόπο η διαφορετικότητα.

Και καθότι το WAWWD είναι και ταξιδιωτικό blog θέλω να αδράξω την ευκαιρία και να σας καλέσω όλους στην πανέμορφη πατρίδα μου, την Ελλάδα. Ένας προορισμός για όλες τις εποχές, για όλα τα γούστα και για όλα τα budgets. Για όλους σας. Για όλους μας.

Γιατί η Ελλάδα είναι ένα ηλιοκαμένο φιλί, το σπάνιο διαμάντι του Νότου, το πολυπόθητο μυστικό που αξίζει να μοιραστείς.

Με αγάπη,

Σας ευχαριστώ και πάλι,

Ε

Related Posts